fredag den 17. oktober 2014

Ny realistisk ungdomsroman til udskolingen

Omslag:
Simon Væth og Alette Bertelsen
Camilla Wandahl er aktuel med en helt ny, realistisk ungdomsroman om et skrøbeligt pigesind. Som en tikken under huden udkommer 17. oktober 2014 på forlaget Høst & Søn og egner sig til fælleslæsning i folkeskolens ældste klasser og gymnasiet - eller til frilæsning for de dygtigste elever (fra 13-14 år) og voksne.

"Jeg har også et billede af Idun på min opslagstavle. Det er fra hendes studietur til Island i 3.g. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har pillet det ned. Måske fordi jeg ikke behøver at se hende i øjnene. Og fordi der alligevel er noget Idun på billedet, noget Idun fra dengang, før hun begyndte at hade mig."

SOM EN TIKKEN UNDER HUDEN er en historie om et komplekst søster-forhold og om den svære kærlighed. Det er samtidig en fortælling om angsten for kontroltab fortalt af en 19-årig pige, der langsomt er ved at gå i opløsning.


Romanen er forfatterens til dato mest sprogligt ambitiøse bog. Den kan samtidig bruges som optakt til en snak om perfektion og de såkaldte 12-talspiger - eller til at arbejde med komposition og tilbageblik i danskundervisningen.

Læs et gratis uddrag af bogen her
Foto: Agnete Schlichtkrull

Find bogen på Saxo her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar