onsdag den 25. november 2009

Håbefulde Unge Forfatteres weekendskrivekursus

Så er Håbefulde Unge Forfatteres tredje weekendskrivekursus løbet af stablen!
Det skete sidste weekend i Settlementet Saxogården. 20 tilmeldte deltagere, 4 arrangører, seks undervisere og tre foredragsholdere var med til at få kurset til at køre!

Ligesom de to forrige kurser har jeg været med til at arrangere kurset helt fra bunden. Det er super sjovt og givende - ikke mindst når man ser, hvor glade deltagerne er for at komme!
Kurset blev til i samarbejde med Marie Oscilowski, Nicole Rødtnes og Maria Petersen.
I år startede kurset med et besøg hos Høst & Søn, hvor Tine Flyvholm tog imod os og fortalte om forlaget. Fredag aften var der foredrag om litterære virkemidler ved Nicole Rødtnes.
Lørdag og søndag var der seks forskellige workshops at vælge mellem med forfatterne Anne-Marie Vedsø Olesen, Jesper Nicolaj Christiansen, Daniel Zimakoff, Lasse Bak Sørensen, Ina Bruhn og Susanne Clod Pedersen.
Hver workshop havde sit eget tema, der dækkede bredt, så der var noget for enhver smag.
Lørdag eftermiddag holdt jeg et foredrag om redigeringsprocessen og den gode respons, hvorefter deltagerne gav respons på medbragte tekster. Søndag sluttede vi af med et besøg hos Dansk Forfatterforening, hvor Lise Bidstrup og Anette Herzog fortalte om foreningen.
Tak til alle forfattere og deltagere der var med til at gøre weekenden super god og inspirerende!
Man kan læse mere om skrivekurset, hver enkelt workshop og underviserne her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar