lørdag den 18. juni 2011

Sommerprojekter 2011

Hvad skriver jeg på i løbet af sommeren?

Nu er det ved at være sommer. Jeg er også ved at være færdig på læreruddannelsen - og jeg håber, at det betyder endnu mere tid til at skrive bøger.

Foreløbigt har jeg planlgt, at jeg skal skrive Veninder for altid 5 færdigt i sommerferien. Jeg har skrevet tyve sider, og på torsdag skal jeg mødes med min skrivegruppe og diskutere bogen. Det bliver spændende! Jeg har også i den sidste uge arbejdet med bogens plot. Dvs. at jeg har forsøgt at beslutte, hvad bogens første og andet vendepunkt er, og hvad point of no return skal være. Jeg synes, at det giver et godt overblik at arbejde med hollywoodmodellen på denne måde i stedet for fx at skrive en synopsis.

Så er der min nye ungdomsroman, som jeg går og tænker over og planlægger lidt på. Der går noget tid, før jeg får tid til at skrive den (Veninder for altid 5 skal i hvert fald lige være færdig først), men jeg tager nogle notater engang i mellem, når jeg får en god idé. Jeg har faktisk arbejdet på manuskriptet i to år! Så det kunne være fedt at blive færdig. Det er en realistisk ungdomsroman for piger og drenge fra 13 år ca.

Og så myldrer det frem med idéer til romaner i alle genrer i øjeblikket!

God sommer:-)

2 kommentarer:

 1. Jeg har lagt en (alt for) stram plan for sommeren, da jeg allerhelst gerne vil få afsluttet den roman jeg pt arbejder på, få skrevet en til, og begynde en tredje.
  Det lyder måske en kende urealistisk, men sådan elsker jeg det - og man kan ikke blive skuffet over kun at have nået 1½ jo ;)

  Derudover leger jeg lidt rundt med nogle planer til forbedring af Skrivekrampe.dk, men det er stadig på råplanet.

  Og så skynder du dig lige med VfA5, ikke? ;)

  God skrivelyst
  Bjarke

  SvarSlet
 2. Hej Bjarke
  Det lyder da spændende at du skal skrive så meget henover sommeren:-)
  Og ja - jeg skriver på Veninder for altid 5 :-)

  Vh Camilla

  SvarSlet