torsdag den 24. maj 2012

Skal du skrive til efteråret?

Skrivekursus over seks lørdage i Birkerød!

Selvom der stadig er nogle måneder og en hel sommerferie til, er det ved at være tid til at planlægge sit skrive-efterår, hvis man gerne vil på kursus. I hvert fald er det nu muligt at tilmelde sig mit skriveværksted 6 lørdage i Birkerød - et lærerigt skrivekursus med fire spændende, unge gæstelærere!

På kurset møder du Marie W. Oscilowski, der har skrevet ungdomsromanen Solo og er rigtig dygtig til at skabe troværdige og levende fortællerstemmer hos sine hovedpersoner - så det underviser hun selvfølgelig i.

Amalie Smith har gået på Forfatterskolen og har blandt andet skrevet De næste 5000 dage. Et eksperimentelt projekt, der blander flere genrer. Hun underviser i lyrik og kortprosa, og det er både for dig, der gerne vil prøve at skrive digte og som har skrevet en del!

Du kommer også til at møde Nicole Boyle Rødtnes, der har skrevet seks fantasybøger og en realistisk ungdomsroman. Hun har flere gange undervist i at skrive gode dialoger, og nu har du muligheden for at få gode tips og tricks til denne vigtige del af skrivningen!

Sandra Schwarz debuterede for nyligt med frilæsningsserien om Fie, der ikke vil flytte. Hos Sandra kommer du til at lave skriveøvelser, og der bliver også tid til respons på nogle af teksterne!

Jeg underviser selv på første og sidste kursusgang. Første gang fortæller og vejleder jeg i novelleskrivning og sidste gang står den på børne- og ungdomsbøger, som jeg selv har skrevet ni af, blandt andet tøseserien Veninder for altid, der var nomineret til Orlaprisen 2012.

Alle underviserne er, som du kan se, forfattere, så hvis du er nysgerrig, kan du låne deres bøger på biblioteket inden kurset, men det er selvfølgelig slet ikke et krav. Bare til de nysgerrige;-)
Kurset er tilrettelagt for voksne, men unge er velkomne.

Det koster 1300 kr. for alle seks lørdage. Første mødegang er 22/9-2012 - resten kan du se på hjemmesiden her - hvor du også kan tilmelde dig.

Jeg håber at se dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar