torsdag den 8. november 2012

Hvad skal jeg skrive i år 2013?

Inspireret af Pernille Eybyes afstemning på hendes blog, har jeg også lavet en ny på min blog.
Nemlig om, hvilken bog du synes, jeg skal skrive i år 2013?
Jeg synes det er rigtig sjovt at høre jeres mening. Men jeg vil ikke love, at jeg vælger den bog, I synes ....men jeg vil rigtig gerne høre jeres mening! Og så må vi se, hvad året bringer af nye bøger ... :)
6 kommentarer:

 1. Hej Camilla

  Kunne da ikke lade være med at stemme, så jeg har sat flueben ved fantasybog, sci fi/dystop eller overnaturlig kærlighedshistorie ... no surprice ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo lige dine genrer, Pernille;-)

   Slet
 2. Jeg synes det kunne være fedt med en overnaturlig kærligheds historie, eller en bog om pige venner der er 13 - 14 år...

  Jeg elsker desuden dine veninder for altid bøger meget...

  Jeg fik den nyeste i går på bogmessen, og jeg er allerede nået rimeligt langt, det var også sejt at du skrev i min bog lige da min mor havde købt den!:-)

  V.h Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lena
   Jeg er glad for, at du kan lide Veninder for altid-serien:-) Jeg håber, du synes bog 7 er lige så god som de andre i serien.
   Jeg har godt tænkt på at skrive en pigeserie om nogen på 13-14 år, men jeg er ikke gået i gang med det. Måske på et tidspunkt:-)
   Ellers så kan du prøve at læse "Sille elsker Lukas. Måske", "Wicca-veninder", "Stella-bøgerne" eller måske min bog "Så fandens forelsket" - den handler om to veninder på 14 år og deres første forelskelse.

   Mange hilsner Camilla

   Slet
 3. Hej Camilla

  Jeg ved godt det mest er for drenge, men på et tidspunkt kunne du så ikke skrive noget med fodbold.

  Vh Sune

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sune
   Tak for dit forslag!
   Jeg vil også gerne skrive bøger mest for drenge, men jeg ved godt nok ikke så meget om fodbold:-) Men har du læst nogle af de andre bøger om fodbold, fx Dreamteam?
   Vh. Camilla

   Slet