onsdag den 1. maj 2013

Skriv og tegn i sommerferien 2013 (10-13 år)


Todages kursus for skrive- og tegneglade børn i sommerferien 2013. 
Det er mig, der underviser på holdet. 

Kan du både lide at tegne og skrive? Og vil du gerne bruge et par dage i sommerferien på at blive bedre til begge dele, have det sjovt og møde andre med samme interesser? Så kom på Tekstværkstedets sommerkursus Skriv og Tegn, hvor vi arbejder både som forfattere og tegnere!
Vi laver kreative og sjove skrive- og tegneopgaver, så du får både tegnet og skrevet en hel masse. Du får også et par tips til, hvordan du kan arbejde frem mod at blive professionel forfatter eller illustrator, hvis du drømmer om det.
På kurset har vi fokus på de fiktive genrer. Det betyder, at vi tegner og skriver ting, vi selv finder på - det er ikke sket i virkeligheden, ligesom når man fx er journalist. Så du får selvfølgelig også nogle tips til, hvordan man kan få inspiration og idéer til historier.
Alle kan være med uanset niveau. Det vigtigste er ikke, om du staver perfekt, men at du kan fortælle en historie med en blyant! Og hvis du ikke kan det endnu - kan du lære det. 
 Medbring gerne tegneblok, blyanter, farveblyanter, tusser og hvad du ellers har af tegneting derhjemme. Hvis du har en computer, er du også velkommen til at medbringe den, men man kan også sagtens skrive i hånden.   

Datoer: 1.-2. Juli 2013 kl. 9-15
Pris: 275 kr.
Sted: København/Østerbro - tæt ved Nørreport st og Sølvtorvet
Læs mere og tilmeld dig her

Meget skriveglade 8-9årige kan også melde sig til. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar