søndag den 30. maj 2010

Gyseligt potentiale

Håbefulde Unge Forfatteres gyserantologi "6 gode grunde til ikke at sove i mørke", hvor jeg har novellen "Pink neglelak" med, er lige udkommet i andet oplag med en flot, opdateret forside. Og så har den fået to flotte anmeldelser, som I da lige kan høre lidt fra her:

En på Fortællingen.dk, hvor der blandt andet står:

"Alt i alt er 6 gode grunde til ikke at sove i mørke en god lille antologi for de yngre horrorfans – der er et godt udvalg af forskellige tilgange til genre, og jeg synes egentlig, at samtlige noveller rummer en eller anden form for kant; der er både hurtige bastante gys og de mere langsomt opbyggede. Samlingen er ret letlæst, og så er der et eller anden befriende i, at det er unge mennesker, der skriver om unge mennesker – horror kan kun blive ved med at fungere, hvis den følger med tiden og sine læsere, og det er HUF med til at gøre med denne udgivelse. Der er potentiale at holde øje med her."

Læs hele anmeldelsen her.

Også foreningen Fantastiks medlemsblad Himmelskibet har anmeldt bogen. De skriver blandt andet:

"Bogen er således både en udmærket samling af gysere for unge, men den er også en god måde for HUF at få sig præsenteret på for mange af de andre forfatterspirer, som der helt sikkert er blandt unge, der sidder med forfatterdrømmen. (...) de er bestemt udgivelsen værdig, og jeg håber ikke, at det er sidste gang HUF udgiver nogle af deres værker."


Bogen sælger rigtig godt, især til biblioteker og skolebiblioteker. Hvis du gerne vil læse den, kan du smutte forbi biblioteket eller købe den her, hvor du også kan læse mere om samlingen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar