lørdag den 16. oktober 2010

Skrivekursus for teenagere - stadig ledige pladser!

Det er stadig muligt at tilmelde sig mit skrivekursus for teenagere d. 20. november 2010. Det er en fantastisk chance for at møde andre unge, der skriver og få skrevet en masse. Skynd dig at melde dig til!

Skrivedag for teenagere!
Kurset for alle skriveglade teenagere 1

Drømmer du om at blive forfatter? Vil du gerne blive endnu bedre til at skrive? Så kom og få skrevet en masse sammen med 24-årige forfatter Camilla Wandahl, der fik udgivet sin første novelle som 15-årig!

Du får hjælp til at lave skelettet til en novelle, og du kommer til at skrive dele af den ud fra skriveopgaver. Dagen byder på en vekslen mellem skriveteori og skriveøvelser, og alle kan være med, uanset om du er i gang med en roman, har været på kurser før eller kun har skrevet historier i skolen.

Du får tips til, hvordan du kan få dine tekster udgivet, og hvor du kan møde andre, der kan lide at skrive. Og hvem ved - måske kan I starte en skrivegruppe bagefter?

Hvis der er stemning for det, kan kurset forlænges, så vi også giver respons på novellerne en anden lørdag. Det kan vi tale om, når vi mødes.

Underviser: Camilla Wandahl.
Dato: Lørdag d. 20. november 2010.
Tidspunkt: 10.30 - 15.00.
Sted: Verdenskulturcentret, Nr. Allé 7, 2200 København N.
Pris: 350,- kr.
Tilmelding: http://www.clod.dk

Har du nogen spørgsmål, kan du sende dem til min e-mail, der står her på siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar