tirsdag den 6. september 2011

Skrivekursus i Birkerød modul 2 og 3

Skriveværksted - Modul 2
17/9 2011

Måske har du gået på et af vores to skriveværksteder eller et tilsvarende kursus på andre skriveskoler, hvor du har lært grundlæggende teknikker inden for skrivehåndværket og vil gerne lære mere? Måske er du i gang med en novelle og roman, og vil gerne have redskaber til at skrive videre? - i så fald er dette kurset for dig.
Du lærer at arbejde bevidst med sprog, plot og andre vigtige komponenter i novelle- og romanskrivningen. Gennem praktiske øvelser får du selv skrevet en masse, du møder andre skribenter og andre skriftlige udtryk end dine egne og hvem ved - måske kan I danne en skrivegruppe bagefter.
Det er ikke et krav for deltagelse i kurset, at du er i gang med en roman eller har et større projekt i tankerne - alle med lysten til at skrive er velkomne uanset alder og erfaring. Du behøver heller ikke at have været på Modul 1.
Kurset har samme indhold som Modul 2 i sidste sæson, men hvis du gerne vil have det genopfrisket, er du velkommen! Ellers kan du tilmelde dig Modul 3, som er helt nyt!

Kurset koster 215 kroner.

Læs mere her: http://findkurser.dk/KursusSoegning.aspx?NationID=1&q=wandahl


Skriveværksted - Modul 3
8/10 2011
Kom og skriv videre!
På dette kursus taler vi om, hvordan man skriver romaner og noveller til børn og voksne. Du lærer, hvad der er vigtigt for at skrive en god tekst, og vi taler om, hvordan man kan gøre sin tekst klar til at sende til et forlag. Kurset er en blanding af praktiske øvelser og teori.
Kurset er for alle uanset alder. Du behøver ikke være i gang med en roman, du skal bare have lyst til at lære mere om skrivehåndværket!
Du behøver heller ikke at have været på Modul 1 og 2.Underviseren er forfatter til syv bøger.

Kurset koster 215 kroner.

Læs mere her: http://findkurser.dk/KursusSoegning.aspx?q=wandahl&NationID=1&HoldID=7ceb47f0-2d7e-46dd-a9d5-9ea101232fb8&ws=0&ForbundID=1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar