tirsdag den 10. januar 2012

Tekstværksted for 13-18årige forår 2012

Rytmisk Centers tekstværksted for 13-18årige starter nyt ungdoms-skrivehold d. 7. marts 2012!


Tekstværkstedet har løbende optag og fortsætter til efteråret 2012 - så du kan melde dig til så længe der er ledige pladser. 


Drømmer du om at blive forfatter? Eller vil du bare gerne prøve at skrive historier? Så kom på tekstværkstedet! 
Her skriver vi historier! Vi arbejder med noveller, romaner og digte. Vi taler om, hvad der gør historien spændende og sproget levende. Hvordan personerne bliver troværdige, og dialogen kommer til at lyde som noget, man ville sige i virkeligheden. Og så skal vi selvfølgelige skrive i forskellige genrer - så kom uanset om du er til realistiske ungdomsromaner eller episk fantasy! 

På tekstværkstedet arbejder vi med fiktive genrer, hvilket betyder, at vi opdigter og finder på det vi skriver - det er ikke sket i virkeligheden, ligesom hvis man fx er journalist. Det giver plads til kreativiteten - og vi skal lave rigtig mange sjove skriveøvelser, så selvom du ikke ved, om du kan finde på en historie, så kom alligevel. Skriveøvelserne får alle i gang!  


I skriveøvelserne arbejder vi med hurtigskrivning. Du får en helt konkret opgave (fx at beskrive en person på 10 minutter). Vi bruger ofte de korte skriveøvelser som udgangspunkt for længere tekster, fordi man ofte får gode idéer til noveller og romaner, når man skriver derudad i 5, 10 eller 20 minutter. De fleste skriveøvelser laver vi hver for sig, men sommetider kan man også skrive sammen to og to eller i grupper.

Der bliver også plads til en snak om forlag og udgivelse. Hvordan bliver man forfatter? Hvad skal der til for at komme gennem nåleøjet hos et forlag? Hvilke skriveskoler findes der, hvis man gerne vil 'uddanne' sig til forfatter?


---


Dette er et skrivekursus for unge mellem 13 og 18 år, som godt kan lide at skrive eller bare gerne vil prøve at skrive på en anden måde end i skolen. Kom uanset om du er begynder eller allerede har været på andre kurser. 


Kurset foregår hver onsdag på Rytmisk Center i København fra d. 7. marts. Hver gang mødes vi fra 16-18. Der er desuden én lørdag, hvor der er undervisning i fire timer. Kurset koster 925 kr., og du kan læse mere og tilmelde dig her

Du er velkomne til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til kurset via min mail

Ingen kommentarer:

Send en kommentar