søndag den 22. april 2012

Skriv og tegn i din sommerferie

Kursus for dig mellem 10 og 13 år, der elsker at skrive og/eller tegne!

Jeg holder et to-dages kursus 2.-3. juli 2012 på Rytmisk Center/K.U.B.A i København, tæt ved Nørreport st. 

Skriv og tegn i din sommerferie!

Kan du både lide at tegne og skrive? Og vil du gerne bruge et par dage i sommerferien på at blive bedre til begge dele, have det sjovt og møde andre med samme interesser? Så kom på Tekstværkstedets sommerkursus Skriv og Tegn, hvor vi arbejder både som forfattere og tegnere!
Vi laver kreative og sjove skrive- og tegneopgaver, så du får både tegnet og skrevet en hel masse. Du får også et par tips til, hvordan du kan arbejde frem mod at blive professionel forfatter eller illustrator, hvis du drømmer om det.
På kurset har vi fokus på de fiktive genrer. Det betyder, at vi tegner og skriver ting, vi selv finder på - det er ikke sket i virkeligheden, ligesom når man fx er journalist. Så du får selvfølgelig også nogle tips til, hvordan man kan få inspiration og idéer til historier.
Alle kan være med uanset niveau. Det vigtigste er ikke, om du staver perfekt, men at du kan fortælle en historie med en blyant! Og hvis du ikke kan det endnu - kan du lære det. 

Pris: 275 kr. for 12 lektioner

Læs mere her!

Det er i øvrigt samme sted, jeg også holder mit lørdags skriveværksted for 13-18årige, Tekstværkstedet, der har løbende optag og fortsætter til efteråret 2012. Det kan du læse mere om her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar