tirsdag den 17. april 2012

Skriveværksted - 6 lørdage i BirkerødJeg holder et skriveværksted i Birkerød til efteråret, hvor jeg også har inviteret et par gæstelærere til at komme og undervise: 

Skriveværksted - 6 lørdage 

Vil du gerne i gang med at skrive? Eller er du allerede i gang, og vil gerne have ny inspiration?
På dette skriveværksted lærer du mere om skrivning, og du kommer selv til at skrive. Efter kurset har du fået:

- spændende og lærerige skriveøvelser
- vejledning og hjælp til at skrive en novelle
- hjælp til at finde din hovedpersons fortællerstemme
- Inspiration til at skrive digte og kortprosa
- øvelser og tips til at skrive gode dialoger
- viden om bøger for børn og unge


Kurset er både for begyndere og mere øvede deltagere. Hvid du tidligere har været på et af Camillas kurser, kan du stadig lære nyt i dette forløb. Du kommer nemlig til at møde gæstelærere, som underviser i emner, som de hver især synes er spændende!

Program: 

22/9-12: Skriv en novelle! 
Du får tips, idéer og vejledning til, hvordan du kan skrive en kort novelle, som du kan skrive færdig derhjemme. 
Underviser: Camilla Wandahl

6/10-12: Skriv liv i din idé!
Dagen står i skrivningens tegn! Via forskellige skriveøvelser arbejder du med at få, fastholde og udvikle idéer. Du får skrevet en masse og lærer, hvordan du kan gøre din indre kritiker til din bedste ven. Der bliver også tid til oplæsning og respons!
Underviser: Sandra Schwartz

3/11-12: Find din hovedpersons fortællerstemme!
Du får viden om, hvad hovedpersonens fortællerstemme betyder, og hvordan du selv kan arbejde aktivt med den. Desuden kommer du til at prøve det i praksis via skriveøvelser.
Underviser: Marie W. Oscilowski

17/11-12: Digte, lyrik og kortprosa
Kom og få inspiration til at skrive digte og kortprosa! Vi skal arbejde med sproglige virkemidler og udtryk, og du får mulighed for selv at afprøve digtgenren. 
Underviser: Amalie Smith

1/12-12: Dialog og replikker
Dialogen er en rigtig vigtig del af både romaner og noveller. Du får viden om, hvordan du kan skrive mundrette og flydende dialoger i alle typer tekster, og der bliver også tid til at læse nogle af dialogerne højt.
Underviser: Nicole Boyle Rødtnes

15/12-12: Kan jeg skrive for børn og unge?
Bliv inspireret til, hvordan man kan skrive for børn og unge! Uanset om du synes eventyr, realistiske ungdomsromaner, letlæsning eller fantasy er spændende - eller gerne vil lære, hvad det er! - kan du via skriveøvelser og teoretisk viden blive inspireret til dine egne tekster for børn og unge. 
Underviser: Camilla Wandahl  

Om underviserne:   
Camilla Wandahl er kursets tovholder og uddannet folkeskolelærer og forfatter til blandt andet den populære pigeserie Veninder for altid
Hun har holdt en række skrivekurser i Birkerød, og hver gang efterspørger deltagerne længere forløb. Så her er et skrivekursus over seks lørdage, hvor du virkelig får mulighed for at dykke ned i skrivningen - og også møder interessante og engagerede gæstelærere! 
Læs mere om Camilla på hendes blog: http://www.camillawandahl.blogspot.com/

Amalie Smith er forfatter til blandt andet De næste 5000 dage, et litterært forløb i seks dele. Amalie har gået på Forfatterskolen. Læs mere om Amalie på hendes

Nicole Boyle Rødtnes er forfatter til en række bøger for børn og unge. Hun er uddannet cand.mag. i dansk med profil i kommunikation og har endvidere gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Nicole er en erfaren underviser og arbejder desuden som konsulent for et børnebogsforlag. Læs mere om Nicole på www.nicoleboyleroedtnes.dk

Marie W. Oscilowski er forfatter til den anmelderroste ungdomsroman Solo. Læs mere om romanen på forlagets hjemmeside: http://www.rosinante-co.dk/Books/9788763815864.aspx

Sandra Schwartz er forfatter til blandt andet frilæsningsserien om Fie på Forlaget Meloni. Sandra er kandidat i Statskundskab og arbejder til daglig med kommunikation. Læs mere om Sandra på hendes hjemmeside: http://www.sandraschwartz.dk/

Der tages forbehold for ændringer i underviser-besætningen samt indholdet til de enkelte kursusgange. 

Du kan tilmelde dig allerede nu, hvis du gerne vil sikre dig en plads på holdet!


Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar