torsdag den 14. juni 2012

Sæt skub i din fantasy-roman (kursus for voksne)


En dag fuld af fantasy og skrivning - i juli 2012!

Her er et skrivekursus for dig, der gerne vil i gang med at skrive fantasy – eller måske allerede brygger på en fantasyroman! I løbet af kurset møder du forskellige fantastiske romaner, der bevæger sig i og i udkanten af genren. Du får tips til, hvordan du selv kan skrive i genren, og via skriveøvelser kommer du selv i gang med at skrive en fantasytekst.
Kurset er både interessant for dig, der skriver – eller drømmer om at skrive – eventyr, fantasy og paranormale romancer. 
Kurset er tilrettelagt for voksne (begyndere og lidt mere øvede skribenter). Unge er også velkomne. Børn henvises til fantasykurset for 12-16-årige.


Efter kurset har du:


fået viden om, hvad der kendetegner fantasygenren

inspiration til at finde på din egen fantasyfortælling – eller tips til at komme videre med den roman, du allerede    er i gang med

en model til at få styr på elementerne i din fantasy-historie

gode råd til at skabe en aktiv hovedperson, der kan bære fortællingen hjem

tips til forlag, der udgiver fantasy og en fælles introduktion til, hvordan du kan komme videre med din skrivning samt mulighed for at stille spørgsmål.

Se det fulde program på Skriveværkstedet.dk
(på hjemmesiden kan du også se fantasykurset for børn og unge)

Praktisk: 

Pris per deltager:
1.695 kroner inklusive undervisning, feedback, frugt, snacks, frokost samt te, kaffe og sodavand.
Hvor og hvornår:
Lørdag den 14. juli fra klokken 9-17 Undervisningen foregår i vores lyse lokaler, Strandgade 24A, st. tv., 1403 København K (Christianshavn).
Antal deltagere:
For at du skal få så meget ud af kursusdagen som muligt, er der højst ti deltagere på Kurset. Dagene gennemføres ikke ved færre end fem tilmeldte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar