onsdag den 5. januar 2011

Skrivekursus i Birkerød februar 2011

Går du med har en lille forfatter i maven?

Har du længe skrevet tekster til skuffen - eller vil du gerne i gang med at skrive? Drømmer du om at udgive en roman eller skrive historien om dit eget liv, eller vil du bare gerne blive bedre?
På dette kursus gennemgår vi teknikker til at komme i gang med at skrive - og at komme videre. Vi taler om, hvordan man får idéer, og hvordan idéerne bliver til historier. Gennem praktiske oplæg kommer du selv til at skrive en masse, du møder andre skribenter og andre skriftlige udtryk end dine egne, og vi taler om grundlæggende responsteknikker.
Hvem ved? Måske kan det blive begyndelsen på den novelle eller roman,du længe har pønset på - eller måske kan I danne en skrivegruppe bagefter?

For alle aldre. Du behøver ingen andre forudsætninger end lysten til at skrive.

Tid: 26. feb. kl. 10-12
Pris: 215 kr
Sted: Mantziusgården, Birkerød

Læs mere og tilmeld dig her. - Du kan tilmelde dig Modul 2 på samme hjemmeside.

Mere info
Kurset blev afholdt i efteråret 2010 med stor succes og deltagere i alderen ca. 12-70 og gentages nu med næsten samme indhold. Hvis du bagefter gerne vil lære endnu mere om skrivefaget, kan du melde dig til modul 2.

Skynd dig at melde dig til - der er kun få ledige pladser!

2 kommentarer:

 1. Hejsa!

  Ved du om kurset er fyldt? Jeg er interesseret.

  Lise

  SvarSlet
 2. Hej Lise

  Nu kom du jo til kurset - men til andre, der måske er interesserede i oplysningen - så er modul 2 nu åbent for tilmelding. Det er d. 19. marts også i Birkerød. Tilmelding kan I se i indlægget ovenfor.

  Vh Camilla

  SvarSlet