lørdag den 13. februar 2010

Gyserantologi anmeldt af Fortællingen.dk!

Håbefulde Unge Forfatteres gyserantologi "Seks gode grunde til ikke at sove i mørke" er blevet anmeldt på Fortællingen.dk af Janus Andersen. Janus Andersen skriver blandt andet:

Alt i alt er 6 gode grunde til ikke at sove i mørke en god lille antologi for de yngre horrorfans - der er et godt udvalg af forskellige tilgange til genren, og jeg synes egentlig, at samtlige noveller rummer en eller anden form for kant; der er både hurtige, bastante gys og de mere langsomt opbyggede. Samlingen er ret letlæst, og så er der et eller andet befriende i, at det er unge mennesker, der skriver om unge mennesker - horror kan kun blive ved med at fungere, hvis den følger med tiden og sine læsere, og det er HUF med til at gøre med denne udgivelse. Der er potentiale at holde øje med her.

Læs hele novellen her.

Jeg er super glad for, at et så stort site som Fortællingen.dk anmelder vores antologi. Jeg håber nemlig at bogen kan være med til at udbrede kendskabet til foreningen - der kan være et super godt startsted for unge, der gerne vil være forfattere - eller som allerede er det, og gerne vil have et større netværk.
Derfor håber jeg, at der er nogle biblioteker, der vil købe bogen hjem, så den kan inspirere unge til at skrive (eller bare skræmme dem, hvis de kan lide et godt gys...).

Køb bogen
"6 gode grunde til ikke at sove i mørke" koster 120 kr. (+ porto 18,50 kr).
Isbn: 87-91793-00-9
Hvis du ønsker at bestille et eks. af bogen, så send en mail med navn og adresse til gysersamling@gmail.com
Læs mere om samlingen her.
Læs mere om Håbefulde Unge Forfattere her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar