fredag den 9. april 2010

Skriveunderviserne

Skriveunderviserne tilbyder undervisning til folkeskoler, gymnasier, biblioteker og andre interesserede. Vi tilbyder værksteder rettet mod store og små elever og både de fiktive og faktiske genrer er repræsenteret med kurser som blandt andet Tegneserieworkshop, Novelleværksted og Tegn & Fortæl.

Skrivekamp er et særligt tilbud, hvor vi kommer ud og underviser en hel årgang (fx alle skolens ottendeklasser) på samme tid. Klasserne deles op i hold, der dyster mod hinanden og arrangementet er inspireret af værkstedsundervisning mixet med skrivetekniske dicipliner. Gennemført med stor succes på Skt. Knuds Skole i Århus for både 8. og 9. klasse!

Tre forfattere - Tre romaner er et helt særligt tilbud, hvor forfatterne Caroline Ørsum (Hovedet i skyerne, Høst, 2009), Nicole Boyle Rødtnes (Asfalt, Facet, 2010) og jeg selv (Så fandens forelsket, Høst 2009) fortæller om vores realistiske ungdomsromaner og tilgang til genren.

Skriveunderviserne er en gruppe under foreningen Håbefulde Unge Forfattere, og hvis du er blevet nysgerrig kan du læse meget mere om vores tilbud og hvem vi er på Skriveundervisernes hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar