søndag den 6. januar 2013

Det ultimative kursus for unge skribenter - for sjette gang!

Håbefulde Unge Forfattere holder skrivekursus i weekenden d. 9.-10. marts 2013 (inkl. gratis forlagsbesøg på Gyldendal d. 7. marts). Kurset foregår på Christianshavn, centralt og tæt ved metro.
Gå direkte til kursets hjemmeside her:  HUFs skrivekursus


Skrivekurset kommer i år til bestå af tre spændende undervisningsmoduler, hvor du vil komme til at beskæftige dig med plotsprog og fortællestemmer. Man vil blive inddelt i to mindre hold om lørdagen og bytter senere på dagen modul med det andet hold.
Vi tilbyder også tre inspirerende foredrag, hvor du vil komme til at høre om young adult-målgruppen,litteraturens stemmer og gode skrivevaner.

Du kan møde følgende undervisere på kurset: 
Stine Pilgaard, Jacob Riewe, Caroline Ørsum og Sandra Schwartz 

Samt disse foredragsholdere:
Bjarke Schjødt Larsen (om gode skrivevaner), Anne-Katrine Buch (om young adult litteratur) og Jacob Greve (om litteraturens stemmer)

Kurset plejer at være en god blanding af socialt og fagligt. De tilmeldte er som regel i alderen 16-35 år, men alle er velkomne. Kurset er en årlig tilbagevendende begivenhed, og plejer at blive fyldt hurtigt op. Sidste frist for tilmelding er 6. Februar 2013. 

HUF-medlemmer får kurset for kun 490,- kr. inkl. forplejning. Det er også muligt at melde sig til kurset, selvom man ikke er medlem af HUF. Så koster kurset 900,- kr. inkl. forplejning. Læs mere om huf her: http://www.huf.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar