Foredrag og bøger

Jeg har skrevet mere end 20 bøger for børn og unge, og jeg kommer rigtig gerne ud på skoler, biblioteker, i kirker og på bogmesser og fortæller om dem!

Besøg min hjemmeside

Du kan læse meget mere om mine bøger og foredrag på min officielle hjemmeside.
Du kan booke mig til et foredrag her.
Du kan læse om alle mine bøger her.
Du kan finde en liste over mine udgivne noveller her.


47 kommentarer:

 1. Hvor kan man da, købe de her gode bøger. Er inspireret af de gode, meningsfulde tekster og en god resume!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Camilla Wandahl..
   Jeg er pige på 12 år og elsker at læse og skrive..Jeg vil gerne bede om et par tips, til hvis jeg nu skrev en bog og sendte den til et forlag.
   1. Hvordan kan man blive sikker på at ens bog bliver udgiver, eller kommer til at blive succes?
   2. Hvad tror du børn,teenagere,unge er ude efter at læse?
   3. Kan man selv bestemme hvordan forsiden på en bog ser ud?
   4. Cirka, hvor mange penge tjener man ved at være Forfatter?
   Hilsen en sød, læseglad nysgerrig fan :)

   Slet
  2. Hej med dig.
   Det lyder godt, at du kan lide at læse og skrive! Her er svar på dine spørgsmål:
   1. Når man skriver en bog, kan man som regel ikke være sikker på, at den bliver udgivet (heller ikke når man allerede er forfatter) - og slet ikke om den bliver en succes. Men man kan håbe på det og så gøre sit bedste for at skrive en god bog:-)
   2. Det er jo meget forskelligt hvad folk kan lide at læse, også børn og teenagere. Så jeg tror faktisk det vigtigste er, at man skriver en bog, som man selv synes er spændende og som handler om nogle emner, som optager en - uanset om det er fantasy eller venskab. Så er der forhåbentligt andre end en selv der synes det er spændende at læse:-)
   3. Det er forskellige hvor meget man bestemmer om forsiden. Jeg får altid lov til at sige, hvad jeg godt kunne tænke mig, men det er ikke mig selv der laver den. Det er en, der arbejder professionelt med at lave forsider. Men som regel kan man få lov at komme med idéer til forsiden.
   4. Det er svært at sige, hvor meget man tjener som forfatter, for man får jo ikke en fast månedsløn ligesom hvis man er lærer eller pædagog. Så den ene måned tjener jeg måske mange penge og den næste måned tjener jeg få penge. Så man skal blive god til at lægge sine penge til side så man altid har penge til huslejen:-) Det kommer jo også an på hvor meget ens bøger sælger og hvor mange man har skrevet.

   Jeg håber, du kunne bruge svaret. Mange hilsner Camilla

   Slet
  3. Kære Camilla!
   Jeg vil meget gerne vide, hvilken kommende bøger du har på vej?
   Jeg vil også lige vide et par ting...
   1. Tror du at man kan sende sin historie til enhver forlag? Fks Disney?
   2. Kender du nogle forlag, som er gode? Inkluderet Disney?
   3. Hvordan kan en god bog ende? Din Tøse-sjov bog endte med venskab og fyrværkerig. Kan man også lave en afslutning med sjov, venskab og fyrværkerig? Hilsen den Disney-glade Melanie!

   Slet
 2. Hej
  Jeg er glad for, at du synes, at bøgerne lyder gode.
  Du kan låne alle bøgerne på biblioteket. Serien om Veninder for altid kan du også købe i de fleste boghandlere.
  God læselyst!
  Mange hilsner Camilla

  SvarSlet
 3. dine bøger er rigtig gode jeg har desværre kun læst Jose og Drenge - kaos øv men de er ret gode! min mor låner Ji Ane og Tammy til mig i morgen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej!
   Det lyder godt, at du synes Jose og Drenge-kaos er gode. Så håber jeg at du bliver lige så glad for at læse de andre i serien:-) Bog nummer seks (Hunde-ballade) er netop udkommet, og nummer syv er undervejs.
   Mange hilsner Camilla

   Slet
 4. godt der kommer en til!!!!! mor købte Ji til mig i Arnold Busck er igang med at læse den. hvad kommer nummer syv til at hedde den efter hunde - ballade?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Håber du godt kan lide Ji-bogen så:-)
   Nummer 7 i serien kommer nok til at hedde "Tøse-sjov", og jeg er lige blevet færdig med at skrive den. Så mangler den bare at blive rettet grundigt i gennem.
   Mange hilsner Camilla

   Slet
 5. Hej Camilla jeg har læst alle veninde- bøgerne og vil også gerne læse fandend forælsket
  i skole skulle vi læse Hjerte i vente og alle i min klasse håber på at der kommer en nr. 2
  så jeg ville bare spørge om du havde tækt på og skrive en nr. 2?
  ps. alle dine bøger som jeg har læst er mega gode:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej!
   Jeg er glad for, at du synes, bøgerne er gode:)
   Jeg har ikke tænkt så meget på at skrive Hjerte i vente 2, for jeg har så mange andre ideer. Men hvad synes du, den kunne handle om?
   Mange hilsner Camilla

   Slet
 6. Hej! :)
  Jeg har ikke læst serien veninder, men jeg har læst hjerte i vente, og den er bare fantastisk!!!! Jeg kan se, du før har skrevet, du ikke har i tankerne at skrive en 2, men det ville være helt vildt fedt, hvis du skrev en nr.2!
  Jeg vil gerne høre, hvordan Gry klarer sig med problemerne med hendes mor angående Andreas! :)
  Kærligst Mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig
   Jeg er glad for at høre, at du synes, Hjerte i vente er en god bog:-)
   Jeg vil gerne overveje at lave en 2'er, men jeg kan ikke love det, for jeg har jo også mange andre bøger, jeg gerne vil skrive:-) Men tak for forslaget i hvert fald!
   Mange hilsner Camilla

   Slet
 7. Dine bøger er bare så seje! Jeg har osse tænkt mig at blive forfatter! Jeg er igang med at skrive en roman/krimi der hedder "Optagelsen"! Når jeg er færdig med at skrive den, har min Mor lovet mig at sende manuskriptet til et bogforlag. Jeg tænkte om nogle tips fra dig? Knus DiDi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej:-)
   Det lyder spændende, at du også er i gang med at skrive en roman. Mit allerbedste råd er at møde nogle andre på din alder, der også kan lide at skrive. Fx på et skrivekursus, i en skrivegruppe, måske på biblioteket eller på http://www.huf.dk (Håbefulde Unge Forfattere).
   Mange hilsner og ønsker om held og lykke fra Camilla
   Ps. Der er også skrivetips her: http://www.skrivekrampe.dk

   Slet
 8. Hej igen! Jeg tænkte over dit råd, og et skrivekursus (Håbefulde Unge Forfattere) lyder meget godt!
  Min mor synes det en go' ide at deltage i det skrivekursus. Det hjælper mig med min skrivning!Og så møder jeg selvfølgelige andre piger og drenge som har en lige så go' skrivelyst som mig! Hilsen DiDi

  Ps. Glæder mig helt vildt til Tøsesjov og Søstre på De syv Have :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen
   Ja, det er en god idé at deltage i et skrivekursus.
   Håbefulde Unge Forfattere er ikke et skrivekursus, men en forening for unge, der kan lide at skrive. Men nogen gange holder foreningen skrivekurser.

   Mange hilsner Camilla
   Ps. Tak fordi du glæder dig til bøgerne og god skrivelyst!

   Slet
 9. Hej Igen! Hehe det er mig DiDi! Hvad er det man laver i Håbefulde Unge Forfattere? Skriver man romaner, noveller, digte og sådan noget? Jeg vil gerne deltage i det og har været inde på hjemmesiden og har læst sådan lidt...Hvor gamle er drengene og pigerne sådan? Jeg er 11 og bliver 12 om syv dage! Måske er jeg sådan lidt ung...Men det håber jeg sandelige ikke! Hilsen DiDi :) PS. Go' skrivelyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   I Håbefulde Unge Forfattere kan man læse og kommentere hinandens tekster og deltage i arrangementer med de andre medlemmer. De fleste er 15-25 år, men du kan godt være med, selvom du er yngre, det bestemmer du selv (og dine forældre).
   Mange hilsner og rigtig god skrivelyst fra Camilla

   Slet
 10. Hej Camilla! Jeg er en stor fan af dine bøger. Resumeét, teksterne og din kreaktive hjerne der fandt på denne er sere! Jeg er 12 år og ar læst hver eneste bog af Veninder for Altid, og glæder mig naturligvis til den syvende og aller' sidste bog. Lille smule øv og lille smule glad! Hehe. Men jeg vil gerne spørge dig om noget. Serien handler om piger i 11 - 12 år alderen. Men det lyder lidt underligt med kærster, kærlighed, kys og sådan noget. Altså vi er for unge? Hvis jeg var forfatter ville jeg ikke putte sådan noget kærligheds tekst i en vild god bog serie. Jeg vil ikke kritisere dig...Men vi er for unge til kærster og sådan noget! Ikke for noget, jeg vil meget gerne høre din mening om det! Hilsen Nikoline

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nikoline
   Jeg er glad for, at du godt kan lide serien.
   Da jeg var 11-12 år syntes jeg det var spændende at læse om veninder og den første forelskelse i tegneserien Eva og Adam, så derfor har jeg også skrevet om det. Men man bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad man har lyst til at læse om. Og selvom man læser om kærester, behøver man jo heller ikke selv have en kæreste.
   Og ellers findes der jo også masser af andre bøger man kan læse, som ikke handler om kærlighed. Fx husker jeg ikke, at der er kærlighed med i: Livs Liv (bog 1) eller Vennebogen (bog 1) eller Wicca-veninder (bog 1) - spørg efter dem på biblioteket.
   Mange hilsner Camilla

   Slet
 11. Ja det synes jeg osse! Jeg kan lide dine bøger men...Kærester? Helt ærligt...Kh Mathilde og Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mathilde og Nana.
   Det er godt, at I kan lide bøgerne. Man bestemmer jo selv, om man vil læse bøger om forelskelse. Man kan jo se bag på bøgerne, at de også handler lidt om kærlighed. Se mit svar til Nikoline ovenover, der har jeg foreslået nogle andre bøger, som ikke handler om kærester.

   Mange hilsner Camilla

   Slet
 12. Hej Camilla
  Mange tak for bøgerne fra konkurrencen:-) De er MEGA gode!!!
  Kh Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Astrid
   Det er jeg glad for, at du synes, og tillykke med at du vandt dem!
   Mange hilsner Camilla

   Slet
 13. Hej Camilla
  Jeg ELSKER veninder for altid! ved du om der kommer en 8? Hvis ikke kan du så ikke skrive en til tøseserie? Jeg vil helt sikkert elske den!!!!
  Kh Émilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emilie
   Jeg er glad for at høre, at du kan lide Veninder for altid:-) Den syvende bog var den sidste, så jeg har ikke tænkt mig at skrive en 8er. Men måske skriver jeg en ny tøseserie på et tidspunkt. Hvad synes du er de mest spændende emner i en tøseserie og hvor gamle skal pigerne helst være? (andre må også gerne svare ...)
   Mange hilsner Camilla

   Slet
  2. Hej Camilla
   Jeg synes de mest spændende emner er sådan noget med forelskelse eller noget med forældre problemer fx at de andre må noget man ikke må.... Jeg er 11 år snart 12 så 11 - 12 år måske :-)

   Slet
  3. Hej Astrid
   Tak for din besked og dine forslag til emner:) Dem vil jeg tænke over. 11-12 år er jo samme alder, som veninderne i Veninder for altid. Men det er måske en meget god alder:)

   Mange hilsner Camilla

   Slet
 14. har du skrevet flere bøger end dem der står her?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig
   På listen ovenfor er der jo kun en bog fra hver af de serier, jeg har skrevet. Og der har jeg jo skrevet de andre bøger i serien:)
   Jeg har også skrevet nogle bøger, som ikke er udkommet endnu, men er på vej.

   Mange hilsner Camilla

   Slet
 15. hvilke noveller har du skrevet?
  fra mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig
   Jeg har skrevet flere forskellige noveller. På denne her hjemmeside har jeg listet nogle af de noveller jeg har skrevet: http://camillawandahl.wordpress.com/noveller/
   Leder du efter en bestemt novelle eller en novelle i en bestemt genre?
   Mange hilsner Camilla

   Slet
 16. hej camilla hvornår ud kom din føste bog. altså hvilket år?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig. Min første bog var Hjerte i vente, som udkom i år 2009. Mange hilsner Camilla

   Slet
 17. Heji Camilla du er rigtig god til at skrive bøger jeg har læst de 5 af dem så de er min interesse...♥♥♥♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sophia
   Det er bare godt at høre, at du godt kan lide bøgerne:)
   Fortsat god læselyst:)

   Mange hilsner Camilla

   Slet
 18. Camilla du er mit idol!! vi skulle skrive om vores helt i skolen og jeg skrev om dig <3

  SvarSlet
 19. Hej
  Min datter på 9 år er helt vild med bøgerne Veninder for altid. Dersværre er vi nu nået til nr 7 i serien. Er der ingen planer om at skrive flere i denne serie?

  Mvh
  Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Jeg er glad for at høre, at I godt kan lide Veninder for altid:-) Jeg har desværre ikke nogen planer om at skrive flere bøger i serien, for jeg synes, at den slutter godt i bog 7. Men måske vil I kunne lide Søstre på De Syv Have, Et blodigt spil eller Så fandens forelsket, som jeg også har skrevet?
   Jeg arbejder også lidt på en ny bog om en 12årig pige, men den er ikke færdig endnu, så hvad der sker med den, kan jeg ikke sige endnu:-)
   Mange hilsner Camilla

   Slet
 20. Hej
  Jeg elsker bøgerne veninder for altid men kommer det ikke en 8
  Jeg ville blive så glad

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej med dig
   Jeg er glad for at høre, at du kan lide bøgerne:-)
   Jeg har desværre ikke planer om at skrive flere bøger i serien, men jeg skriver på nogle andre bøger. Måske vil du kunne lide Så fandens forelsket eller en af mine andre bøger?
   Mange hilsner Camilla

   Slet
 21. hej Camilla du er min ynglings forfatter jeg skal til at læse din bog hjerte i vente. jeg har også læst din bøger veninder for altid men i hjerte i vente har jeg set at du skriver tak til Børnhjertekirurg Morten Helvind. betyder det at du eller dit barn er hjertebarn? det er jeg i hvartifald Morten har operaeteret mig 2 gange kh Benedicte 10 år

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Benedicte
   Tak for din besked. Jeg er glad for at høre, at du kan lide mine bøger Veninder for altid. Som regel er piger lidt ældre end dig, inden de læser Hjerte i vente, men jeg kan godt forstå, at du gerne vil læse den, når du selv er hjertebarn. Måske kan du læse bogen sammen med en af dine forældre, så I kan tale om den sammen.
   Jeg kender også en anden, der er blevet opereret af Morten, men grunden til, at han er takket i bogen, er fordi han har hjulpet med at svare på nogle spørgsmål om hjertefejl.
   Jeg håber, at du har det godt og er rask nu og ønsker dig alt godt fremover.
   Mange hilsner Camilla

   Slet
 22. Hej Camilla!
  Wow, jeg har aldrig læst en så god tøseserie som "Veninder for Altid"-serien, og jeg er i gang med at læse den for femte gang!
  Jeg har lige nogle spørgsmål:
  1) Har du overvejet at skrive en ny tøseserie, som handler om Ji, Jose, Ane og Tammy som teenagere eller voksne? Det kunne blive så godt!
  2) Eksisterer de steder, hvor veninderne tilbringer deres fritid og skoletid?
  3) Hvordan kom du på venindernes navne?

  Jeg begynder altid at græde i "Ji" og "Tammy", men jeg kan bedst lide Drengekaos, fordi der sker så meget i den.

  Tak, fordi jeg fik lov at skrive ind til din blog - du formår virkelig at skrive fra hver af pigernes hjerte - så sejt;-).

  Hilsen Marie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Tusind tak for din besked. Jeg er virkelig glad for, at du har så stor glæde af bøgerne! Og undskyld mit sene svar - havde ikke set din kommentar:)

   1. Jeg har overvejet at skrive en ny tøseserie om pigerne fra Veninder for altid, men jeg har ikke fået en god nok idé endnu, og det er ikke sikkert, jeg får det. Derfor har jeg valgt at fokusere på serien Alt om at være pige i stedet.
   2. Ja, da jeg skrev bogen om Veninder for altid eksisterede i hvert fald de fleste af stederne, men nogle af stederne er blevet lavet om siden hen. Fx deres klub.
   3. Ji var det eneste pigenavn jeg kendte på kinesisk, Tammy kendte jeg en hund, der hed, Ane hed egentlig Ane Sofie, men det var for langt, og så blev det til Ane og Jose kendte jeg selv engang en sød pige, der hed (altså Josefine).

   Du er altid velkommen til at skrive til bloggen igen.

   Mange hilsner Camilla

   Slet