lørdag den 11. september 2010

Barndomsveninde debuterer!

Presseteksten til Solo - Marie W. Oscilowskis debutroman, som udkommer til oktober er kommet online.

Solo af Marie Wolfsberg Oscilowski

Solo er en intens og rørende kærlighedshistorie af den unge debuterende forfatter, Marie Wolfsberg Oscilowski.
Sorgen kan have mange ansigter, og for 16-årige Mys vedkommende er det et afvisende og vredt ansigt, hun viser omverdenen. Hun hader skolen og deltager ikke i det sociale fællesskab. Hun nægter også at tage stilling til tilvalgsfag, men da hendes lærer vælger musik for hende, får My det virkelig svært. For der er sket noget i hendes familie. Noget, der gør mere end ondt, og som har fået hende til at fravælge musik i sit liv. Indtil hun møder Tobias. Tobias vil My, og han giver ikke op så let. Mødet med Tobias ændrer Mys forhold til musik og ender også med at forandre My.

Marie Wolfsberg Oscilowski (f. 1986) er medlem af forfatterforeningen Håbefulde Unge Forfattere (også kendt som HUF). Som cirka tiårig begyndte Marie sammen med veninden Camilla Wandahl at skrive historier, og hun deltog senere i skrivekurset Hemingway. Læser i dag religionsvidenskab på Københavns Universitet.
(fundet på Boggnasker.dk)


Jeg har gået i folkeskolen med Marie, og vi har altid skrevet historier og digte sammen. Da vi var 13 år grundlagde vi et blad (det hed opfindsomt nok Bladet:-)), som vi skrev artikler til og hvor vi kunne udgive vores noveller og digte. Abonnenterne var mest familie og venner, men bladet udkom troligt hver måned i to et halvt år. Nu er vi i skrivegruppe sammen gennem Håbefulde Unge Forfattere.

Nu har jeg jo faktisk læst Solo i første udkast, og jeg vil gerne sige, at I skal glæde jer! Den er både romantisk, rørende og alvorlig. Og så har den en fabelagtigt flot forside, men den må I have til gode.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar