torsdag den 16. september 2010

Kom med i Håbefulde Unge Forfatteres næste antologi!

Håbefulde Unge Forfattere vil udgive en ny antologi og indkalder derfor bidrag! De skriver på hjemmesiden:

Antologi med temaet På kanten

Kan du skrive novellen om dem, der lever på kanten? På kanten af livet, på kanten af virkeligheden, af kærligheden, af sindssyge eller noget helt andet? Så skriv den – og deltag i konkurrencen om at blive udgivet i HUF’s næste antologi!

Det kan betyde en novelle om unge, der lever på kanten af et stofmisbrug, om den kræftramte på kanten af døden, om videnskabsmanden på kanten af en epokegørende opdagelse. Eller det kan være noget helt, helt andet. Temaet kan tolkes frit, og det er DIN opgave at skrive den novelle, som netop DU bliver inspireret til.

Deadline for tekster til samlingen er d. 1. december, og de skal sendes til huf.forfatter@gmail.com. I emnefeltet skal du skrive ”BIDRAG TIL PÅ KANTEN”.

Vi har fastsat en vejledende længdebegrænsning på 3-10 sider. Det betyder, at vi helst ser, at novellerne er mellem tre og ti sider lange, men at vi også accepterer historier, som er kortere eller længere, hvis de er særligt gode.

HUF forholder sig retten til ikke at udgive bogen, hvis der ikke er tilstrækkeligt med egnede bidrag. Vi forholder os ligeledes retten til, om nødvendigt, at udskyde deadline for at få flere bidrag.


Praktiske oplysninger:
Tema: ”På kanten”
Deadline: 1. december 2010
Send til: huf.forfatter@gmail.com
Emne: BIDRAG TIL PÅ KANTEN
Vejledende længdekrav: 3-10 sider.


Bemærk at kun medlemmer af foreningen kan deltage. Til gengæld kan du melde dig ind i foreningen for kun 145 kr. hvis du er under 30 år. Læs mere om foreningen her.

Huf har tidligere udgivet en gyserantologi, som du kan læse meget mere om her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar