mandag den 4. juni 2012

Foredrag om Veninder for altid

Krebs Lange/Jessen
Her i foråret har jeg været så heldig at få lov at holde flere foredrag om Veninder for altid. Det har været rigtig sjovt!

Jeg har blandt andet været på Kolding Bibliotek, hvor jeg fortalte 100 læseglade piger og deres forældre om serien. Det var bibliotekets bogklub Bogormene, der præsenterede mig - aldrig tidligere er jeg blevet præsenteret af så mange! Pigerne skiftedes nemlig til at sige noget i præsentationen. Rigtig fint:-)

Så har jeg været på biblioteket i Hadsten, hvor jeg og Nick Clausen fortalte om vores forfatterskaber for mellemtrins-elever. Det var i skoletiden, så biblioteket havde allieret sig med lokale skoleklasser, der på forhånd havde læst nogle af vores bøger.
Nick og jeg skiftedes til at fortælle de 150 elever om vores bøger. Jeg fortalte mest om Veninder for altid og Nick fortalte mest om sine gysere - især Ulm. Det er en varulve-gyser, der har en noget overraskende slutning. Jeg har selv læst den!

Jeg har også været forbi Nordjylland sammen med Nicole Boyle Rødtnes. Her gæstede vi Brønderslev Bibliotek, hvor vi holdt to foredrag i træk. Der kom i alt 200 glade elever fra de lokale, nordjyske skoler.
Nicole fortalte mest om sin serie Skeletter i skabet, og jeg fortalte mest om Veninder for altid-serien. På denne måde var der både noget for de, der kunne lide fantasy og de (piger), der bedst kan lide realisme.

Vil du gerne booke et foredrag?

Jeg kommer gerne forbi både skoler og biblioteker og holder foredrag. Jeg taler allround om mit forfatterskab, hvordan jeg blev forfatter og læse lidt højt.
Jeg kan også tale med udgangspunkt i Veninder for altid-serien for læseglade tøser. Og hvis drengene også skal være med (fx på mellemtrinnet i folkeskolen) fortæller jeg både om Veninder for altid og min gyser Et blodigt spil.
Oplæsning kan vi også finde ud af - og der kan biblioteker søge støtte hos Forfattercentrum. Jeg læser især gerne op af min novelle Karper fra novellesamlingen På Kanten - for udskolingen.

Jeg arrangerer også foredrag og oplæsninger med flere forfattere. Jeg har tidligere været ude og tale i selskab med blandt andre Nicole Boyle Rødtnes, Marie W. Oscilowski, Caroline Ørsum, Ronnie Andersen, Nick Clausen m.fl. Jeg har et bredt netværk blandt forfattere og står gerne for kontakten, hvis du vil have et lidt anderledes arrangement med flere stemmer.

Læs i øvrigt mere om mine foredrag her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar