onsdag den 8. august 2012

Mens du venter på Veninder for altid 7

Bøger for tøser! En liste med pigebøger ...

Jeg har skrevet hele Veninder for altid 7 færdig og korrekturlæst den. Det betyder, at den nu bare ligger inde på trykkeriet og venter på, at det bliver dens tur til at blive trykt. Det er stort! Jeg glæder mig sådan til at se den sidste bog i serien. Og så bliver den også den længste bog! Lidt længere end bog 5, som lige nu er den længste.

Det er nok mest fordi at Ji, Jose, Ane og Tammy jo fortæller HVER deres historie - så der kommer fire historier i alt. Og fire historier kom altså til at fylde mere end én lang historie (men man kan stadig godt læse dem som én lang historie - det er meningen).

Nå, men mens du venter, har jeg samlet et par links til andre bøger for piger. Nogle af dem har jeg læst, andre ikke. Men måske er de noget for dig?

Bedste venner-serien
Serien handler om Asta på 8 år. Jeg har hørt mange sige, de er gode, men har ikke selv læst nogle af dem endnu. Måske er de noget for dig? Det er Trine Bundsgaard, der har skrevet serien. Fra ca. 8 år.


Emma og den hvide hingst
Lin Hallberg, der også er forfatter til Teddy og Sigge-bøgerne har skrevet historien om Emma og den hvide hingst, som jeg har læst. Den handler både om heste, at være på en rejse og at være bange for at ens forældre skal skilles. Fra ca. 10 år.


Piger på sporet
Jeg har ikke selv læst Piger på sporet, men rigtig mange piger har fortalt mig, at de synes, de er spændende! Det er vist lidt sådan nogle detektiv-tøse-bøger. Det er Petter Lidbeck, der har skrevet bøgerne. Fra ca. 10 år.

Dalia Dragehvisker
Jeg har læst de første to bind i serien om Dalia Dragehvisker. Det er fantasy i en verden, hvor der er drager - og de er spændende! Det er i øvrigt den samme, der har tegnet forsiden til Dalia Dragehvisker, som tegner til min nye serie Søstre på De syv Have. Det er Ida-Marie Rendtorff, der har skrevet serien. Fra ca. 11 år.

Medaljonen
Serien om Medaljonen er også fantasy. Det er min forfatterkollega Nicole Boyle Rødtnes, der har skrevet serien om Christian og Sofie, der bliver viklet ind i en masse farlige oplevelser, da Christian får en magisk medaljon med posten. Jeg har læst hele serien, som er til dig, der kan lide spænding, fantasy og lidt gys. Fra ca. 12 år.

Molly. Den lille smuglerhund
En historie om en lille hvalp, der bliver smuglet ind i Sverige og får en ny familie. Jeg har ikke læst den, men den lyder virkelig sød. Bogen er skrevet af Isabella Halvarsson. Jeg vil tro, den kan læses fra ca. 9 år.

Har du læst en god bog for piger fra 8-13 år? Skriv en kommentar, så kan andre måske læse samme bog!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar