fredag den 21. december 2012

Få ledige pladser på efterårets Tekstværksted!

Berettermodellen 
Der er stadig nogle få ledige pladser på efterårets Tekstværksted for 12-16årige!
Jeg har en fornemmelse af, at flere af jer, der følger med på min blog, selv gerne vil være forfattere. Så jeg vil lige give jer chancen for at tilmelde jer mit Tekstværksted i København:-)

Lær at skrive med den unge forfatter Camilla Wandahl

Drømmer du om at blive forfatter? Eller vil du bare gerne prøve at skrive historier? Så kom på tekstværkstedet! Her skriver vi historier! Vi arbejder med noveller, romaner og digte. Vi taler om, hvad der gør historien spændende og sproget levende. Hvordan personerne bliver troværdige, og dialogen kommer til at lyde som noget, man ville sige i virkeligheden. Og så skal vi selvfølgelige skrive i forskellige genrer - så kom uanset om du er til realistiske ungdomsromaner eller episk fantasy!
Læs mere om holdet her.

Holdet er for begyndere og let-øvede skribenter. De der går på holdet nu er mellem 11 og 13 år, men man kan melde sig til op til man er 16 år. 
Når vi mødes laver vi både skriveøvelser sammen og hver for sig. Du får redskaber til at blive en bedre skribent, og stavefejl har ingen betydning. Det vigtigste er, at det er sjovt at skrive!
I år får vi også besøg af gæstelærer og forfatter Caroline Ørsum to gange. 

Lidt ekstra info
Første undervisningsgang efter jul er d. 23. januar 2013 kl. 16-18 i København (tæt ved Nørreport st.) og så fortsætter vi de fleste onsdage frem til maj-måned. Der er løbende optag på Tekstværkstedet, men de fleste nye plejer at starte i januar eller september. 
Det koster 1335 kr. for 12 gange, og det fungerer egentlig ligesom hvis du fx går til klaver eller tegning på Rytmisk Center. 

God skrivelyst og god jul:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar