tirsdag den 20. januar 2009

Anmeldelse i Berlingske og på Fortællingen.dk!

Hjerte i vente er blevet anmeldt i både Berlingske Tidende (15. januar 2009) og på Fortællingen.dk! Og begge anmeldelser er rigtig fine.

I Berlingske Tidende er overskriften Fornem debut af 22-årig, og romanen får 4 stjerner. Kari Sønsthagen skriver blandt andet at "(...) Der er en befriende tendens til, at unge kvinder flænser stykker af virkeligheden og serverer dem råt for unge læsere, som f.eks. Sanne Søndergaard gjorde sidste år i »Kære dødsbog«. Nu gør Camilla Wandahl (f. 1986) det så i sin debut »Hjerte i vente«, en historie så autentisk, at den virker selvoplevet." Kari Sønsthagen fortsætter herefter med en beskrivelse af bogens handling og afslutter anmeldelsen med: "Stærkest og mest løfterig fremstår derfor Grys stækkende angst."

På Fortællingen.dk skriver Zenia blandt andet, at Hjerte i vente er en "Skøn ungdomsbog om hjerter på kryds og tværs" og fortsætter "Hjerte i vente er en velskrevet roman, der elegant spiller på mange strenge i følelsesregisteret hvilket vil få hjerterne til at klapre hos teenagepigerne. Sproget er nutidigt, og romanen balancerer flot med alvor, der aldrig bliver søgt og snapshots af det flyvske teenageliv med forelskelse, hvilket tilsammen giver en vedkommende og frisk historie om kærligheden, livet og alt det der. Hjerte i vente har både dybde og autencitet og stiller sig på række med andre gode nyere danske ungdomsbøger som f.eks. Kære Dødsbog.

Jeg er rigtig glad for begge anmeldelser og for, at romanen er blevet så vel modtaget. Det er sjovt, at begge anmeldere sammenligner min roman med Kære Dødsbog. Jeg læste selv Kære Dødsbog, da den udkom, og synes, at den er rigtig god.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar