onsdag den 6. maj 2009

Fantasy- og gyserskrivekursus til efteråretSkriver du gys eller fantasy? Så kig nærmere på mine to efterårskurser på Skriv - Det Danske Skriveinstitut, eller læs mere her:

Fantasy - skriv en anden verden!

Kunne du tænke dig at skrive historier i en verden, der bryder med vores? At lade personerne have vinger, tryllestave eller magiske kræfter? At finde en port til en helt anden verden? Så er fantasygenren noget for dig!

Vi begynder med genrekarakteristika. Hvad gør en tekst til fantasy? Hvordan opbygger man en troværdig fantasyverden? Og går så selv i gang med at skrive.
Kurset bygger på princippet om skrivskrivskriv! og du kommer både til at opbygge din egen fantasyverden, og skrive begyndelsen, midten og slutningen af en fantasytekst.

Når kurset er slut, kan du gå direkte hjem og skrive videre, forhåbentlig med kontakt til holdet i det omfang, I aftaler det.
Kurset er både for dig, der gerne vil i gang med at skrive, og dig, der allerede har skrevet en del. Både unge og ældre er velkomne!

Læs mere.

Gyselig skriveaften

Blodspor i håndvasken, en afskåret finger i en skuffe, en dukke med evigt åbne øjne...

Vi begynder med "Det var en mørk og stormfuld nat" og bevæger os gennem gysergenren efter princippet skrivskrivskriv. Efter en kort teoretisk gennemgang af genrens kendetegn, skal du selv i gang med at skrive en gysernovelle. Vi skriver begyndelsen, midten og slutningen, så du kan gå direkte hjem og skrive den færdig.

Og husk - gys er både bloddryppende splat og psykologisk nervepirren.

Kurset er både for dig, der gerne vil i gang med at skrive, og dig, der allerede har skrevet en del og måske deltaget i andre kurser. Både unge (fra 15 år) og ældre er velkomne!

Læs mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar