fredag den 12. juni 2009

BOGTIP Flere HUF-venner bliver udgivet!

Så er der to nye bøger på gaden, der er skrevet af HUF-medlemmer. HUF er en forening for Håbefulde Unge Forfattere, som jeg har været medlem af i ca. seks år. I foreningen har jeg lært en masse skriveglade mennesker at kende - her i blandt Caroline Ørsum og Kit A. Rasmussen, der nu begge er aktuelle med en bog!

Caroline Ørsums ungdomsroman Hovedet i skyerne udkom i maj på forlaget Høst & Søn. Bogen foregår i det danske gymnasiemiljø, og handler om to drenge, der forelsker sig i hinanden. Det er en meget velskrevet bog om at acceptere sig selv som den man er/viser sig at være og om at træffe (de rigtige) valg. Den flotte forside er lavet af Nete Banke fra Imperiet.
Besøg Carolines hjemmeside her og læs mere!

Kit A. Rasmussen har begået endnu en frilæsnings-/letlæsningsbog! Denne gang er det gyseren Mit livs værste sommer, som lige er udkommet i Gyldendals uddannelsesafdelings Junior Dingo-serie. Gyselig læsning for drenge og piger, der måske ikke har læst så mange bøger, men gerne vil læse noget spændende! Kit har tidligere skrevet letlæsningsbogen Max og det mystiske museum. Forsiden er illustreret af Kim Dalsgaard.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar