onsdag den 10. juni 2009

HUF Skrivekursus november 2009


Så er HUFs November-Skrivekursus åbnet for tilmelding!


"HUF holder skrivekursus 20.-22. november 2009 i København. Tilmelding åbner 10. juni 2009 og lukker 10. juli 2009. Vi fordeler pladserne efter først-til-mølle – så skynd dig at melde dig til!

HUF's arrangementsudvalg har allerede afholdt to skrivekurser med stor succes. Nu er det tid til HUF’s tredje kursus.

Kurset er bygget op, så der både er fællesundervisning i form af oplæg (et om litterære virkemidler v. Nicole Rødtnes og et om redigering v. Camilla Wandahl) og gruppeundervisning i form af workshops og responsgrupper.

Derudover er der fredag og søndag besøg på programmet. Fredag besøger vi forlaget Høst & Søn. Her har du mulighed for at høre, hvordan forlaget håndterer manuskripter, og du kan spørge om alt omkring indsendelse, konsulentudtalelser og udgivelse.

Søndag slutter vi af med at besøge Dansk Forfatterforening, hvor du kan høre om foreningens arbejde, arrangementer og hvordan de kan sikrer dig økonomisk og juridisk som forfatter.

Vi har været så heldige at seks forfattere (Daniel Zimakoff, Anne-Marie Vedsø Olesen, Susanne Clod Pedersen, Lasse Bak Sørensen, Ina Bruhn og Jesper Nicolaj Christiansen) har sagt ja til at komme og undervise inden for hvert deres felt – så det bliver seks spændende og lærerige workshops, hvoraf du kan vælge tre!

Temaerne for de seks workshops er: Komposition, De fantastiske genrer, børne- og ungdomslitteratur, Synopser, Personer og Filmmanuskript. På hjemmesiden kan du læse meget mere om de enkelte workshops og undervisere.

Alt i alt bliver det nogle spændende og inspirerende dage, hvor der også er tid til masser af hygge. Du får kurset for kun 450 kr. inkl. kost og logi, hvis du er medlem af HUF. Som noget helt nyt i år er det også muligt at melde sig til kurset, selvom du ikke er medlem af HUF. Så koster kurset 900 kr. inkl. kost og logi - læs meget mere under "Tilmelding" på hjemmesiden.

Kom på skrivekursus og mød ligesindede. Måske finder du din fremtidige betalæser eller skrivegruppe. Skynd dig ind på hjemmesiden http://hufskrivekursus.skysite.dk/ og læs mere!Hvis du har spørgsmål, så kontakt Arrangementsudvalget via kontaktformularen på siden eller camilla.wandahl@gmail.com"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar