tirsdag den 23. november 2010

Ny blog! Skriv i skolen

Det glæder mig rigtig meget at fortælle, at jeg har oprettet en ny blog om fiktionsskrivning i folkeskolen.

Bloggens intro:

Camilla Wandahl, forfatter, skrivelærer og lærerstuderende blogger om fiktionsskrivning i folkeskolen, en forfatters syn på børn og unges skrivning og spændende bøger om skrivepædagogik og -teori.

Jeg er ved at skrive bachelor om fiktionsskrivning i folkeskolen. Desuden underviser jeg som forfatter og skrivelærer på skoler og biblioteker og har bidraget til undervisningsmaterialet d'dansk (Alinea, 2010) med en artikel om brugen af blogs i læseundervisningen.


Der er to grunde til, at jeg har valgt at oprette en ny blog.

1) Jeg er begyndt at arbejde på min bachelor med emnet Fiktionsskrivning i folkeskolen og vil gerne dele alt det, jeg finder ud af med andre lærere og lærerstuderende, der gerne vil vide mere om, hvordan man kan hjælpe børn og unge til at blive bedre skrivere. Så for at denne blog ikke skal blive fyldt af skrivepædagogisk stof, har jeg valgt at lave en ny blog.

2) Min nye blog er i højere grad målrettet lærere og lærerstuderende. Denne blog er målrettet mine læsere, andre forfatterspirer og biblioteker. Men! Lærere er også velkomne til at følge med på denne blog, og skriveglade børn, unge og voksne kommer helt sikkert også til at kunne få en masse ud af min blog om Fiktionsskrivning i folkeskolen.

Følg min nye blog her.

2 kommentarer:

 1. Glæder mig til at følge den nye blog også.
  og giver dig ret i at det er smart at skille de to ad, det kan let blive så rodet ellers.

  god skrivelyst
  Bjarke
  www.skrivekrampe.dk

  SvarSlet
 2. Tak! Jeg glæder mig til også at begynde at blogge på skriviskolen.

  SvarSlet