torsdag den 3. marts 2011

Skrivekursus i Birkerød modul 1 og 2 2011

Kom til skrivekursus i Birkerød - modul 2 lørdag d. 19. marts 2011

Om kurset
Måske har du gået på et af vores to skriveværksteder eller et tilsvarende kursus på andre skriveskoler, hvor du har lært grundlæggende teknikker inden for skrivehåndværket og vil gerne lære mere? Måske er du i gang med en novelle og roman, og vil gerne have redskaber til at skrive videre? - i så fald er dette kurset for dig.
Du lærer at arbejde bevidst med sprog, plot og andre vigtige komponenter i novelle- og romanskrivningen. Gennem praktiske øvelser får du selv skrevet en masse, du møder andre skribenter og andre skriftlige udtryk end dine egne og hvem ved - måske kan I danne en skrivegruppe bagefter.
Det er ikke et krav for deltagelse i kurset, at du er i gang med en roman eller har et større projekt i tankerne - alle med lysten til at skrive er velkomne.

Kurset er for alle og koster kun 215 kr.
Dato: 19. marts 2011 kl. 10-14 i Birkerød.
Læs mere her.

Om modul 1
Jeg har netop i lørdags afholdt modul 1 (for anden gang, da kurset i november blev overtegnet). Nu har du muligheden for at komme på modul 2! Du må også gerne komme, selvom du ikke har været til modul 1. På modul 1 talte vi især om novellens komposition og gennemgik grundlæggende teknikker til at komme i gang med at skrive og give respons. Men du kan altså godt hoppe direkte ind på modul 2.

På modul 1 deltog 15 skriveglade personer i alderen 12-70 år. Du kan stadig nå at komme med på modul 2.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar