søndag den 4. september 2011

Skrivekursus i Birkerød september 2011

Skrivekursus i Birkerød 10. september 2011 - Vær hurtig!
For 3. gang afholdes skrivekursus i Birkerød modul 1 - og der er stadig enkelte ledige pladser!

Går du med har en lille forfatter i maven?
Har du længe skrevet tekster til skuffen - eller vil du gerne i gang med at skrive? Drømmer du om at skrive en novelle eller roman, eller vil du bare gerne blive bedre?

På dette kursus gennemgår vi teknikker til at komme i gang med at skrive - og at komme videre. Vi taler om, hvordan man får idéer, og hvordan idéerne bliver til historier. Gennem praktiske oplæg kommer du selv til at skrive en masse, du møder andre skribenter og andre skriftlige udtryk end dine egne, og vi taler om grundlæggende responsteknikker.

Hvem ved? Måske kan det blive begyndelsen på den novelle eller roman,du længe har pønset på - og måske kan I danne en skrivegruppe bagefter?

Kurset afholdes på Toftevangskolen. Teglporten 7 i Birkerød. Kurset har samme indhold som Modul 1 i sidste sæson, men hvis du gerne vil have det hele genopfrisket, er du velkommen. Ellers kan du deltage i modul 2 eller 3!

Det koster 215 kroner.

Læs mere og tilmeld dig her: http://findkurser.dk/KursusSoegning.aspx?NationID=1&q=wandahl

Der er også stadig ledige pladser på Modul 2 (17.9. 2011) og Modul 3 (8. 10. 2011) samt på kurset Krop, sind og kreativitet (1.-2. 10. 2011). Brug linket ovenfor til mere info.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar