fredag den 8. oktober 2010

"Aldeles strålende pigeserie!" - ny anmeldelse

Veninder for altidf 1 & 2 har fået en rigtig god anmeldelse. Den er så god, at jeg slet ikke ved, hvordan jeg skal udvælge citater til blogindlægget. Der er nemlig så mange gode citater og overskrifter i anmeldelsen! Jeg springer pænt meget rundt af glæde over at serien er blevet så godt modtaget :-)

Kvindeguiden.dk skriver blandt andet:

"Den første forelskelse er et tema, som pigerne i alderen 8-12 år, ofte vil kunne nikke genkendende til og her bliver de mødt af forfatteren med forståelse og respekt. Ingen tvivl om at den unge forfatter Camilla Wandahl tydeligt husker, hvor svært det kan være at være en purung glad og usikker forelsket skolepige, der møder et hav af nye følelser."

"Forfatterens evne til at skildre, hvordan det er at være, på den ene side barn og på den anden side voksen, rammer plet. Min testperson på 9 år kunne ikke slippe bogen, og følte sig både fantastisk godt underholdt ligesom hun syntes, at forfatteren vidste helt rigtigt besked omkring alt hvad, der i øvrigt interesserer piger og drenge i aldersgruppen."

"Akkurat som første bog i serien er denne [bog 2, red] sprudlende morsom, inderligt rørende og fuldstændig gribende."

"Bind nummer et og nu også bind nummer to - kommer tæt på livet, der udspiller sig in real life med sit overbevisende persongalleri og rimelig realistiske skildring af stort og småt. Her er ubetinget god underholdning! ”Veninder for altid: Jose” griber læseren fra første sekund, og der ikke nogen tvivl om at vi her har fået en ny stor pigeserie, som denne og kommende pige-generationer vil lappe i sig.

"Camilla Wandahl skriver fantastisk og formår at fortælle lige præcis dét, hendes målgruppe har brug for at høre. Hun spejler deres glæder og sorger på den helt rigtige måde. Det er flot, fascinerende og fængslende fortalt!"

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Ps. Bog 3 - Ane - udkommer 26. oktober:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar